Kennemerland
slogan
Registreer
donderdag, 24 december 2020 00:48

Gewonde bij botsing op N201 Hoofddorp

Gewonde bij botsing op N201 Hoofddorp NieuwsFoto.nl
23-12-2020 Hoofddorp - Bij een aanrijding op de Weg om de Noord (N201) is woensdagavond een man gewond geraakt. De bestuurder van de personenauto botste rond 23.15 uur tegen een boom langs de kant van de weg. Waarschijnlijk is hij kort daarvoor in botsing gekomen met een vrachtwagen die links van hem reed.

Meerdere hulpdiensten, waaronder de brandweer en twee ambulances kwamen ter plaatse. Het slachtoffer is gestabiliseerd en de deur van de bestuurder is losgeknipt om hem te kunnen bevrijden. Na de eerste zorg ter plaatse is hij met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De twee inzittenden van de vrachtwagen bleven ongedeerd.

Omdat onduidelijk is wat er precies aan het ongeluk voorafging, komt de Verkeersongevallenanalyse (VOA) voor onderzoek ter plaatse. Onder andere de schade aan de linker kant van de personenauto en de rechter kant van de bus zullen worden onderzocht. Gedurende de hulpverlening en het onderzoek, was de N201 tussen de van Heuven Goedhartlaan en de oprit vanaf de Hoofdweg afgesloten.