Kennemerland
slogan
Registreer
zaterdag, 08 oktober 2016 01:50

Dronken automobiliste wil graag te naar huis na ongeluk

08-10-2016 Hoofddorp - Een dronken automobiliste is in de nacht van vrijdag op zaterdag met de auto van de weg geraakt. Om 00:00 uur reed de vrouw over de IJweg, toen zij de kortste route naar huis wilde nemen. Deze route was het fietspad en ging dwars door de bosjes. 
 
De vrouw heeft een paaltje geraakt en is vervolgens in de greppel beland. Politie, brandweer, ambulances en het traumateam rukten uit om hulp te verlenen. De situatie bleek mee te vallen, dus het traumateam en de brandweer waren niet nodig. De vrouw is nagekeken door het ambulancepersoneel, maar bleek aan het ongeval zelf geen letsel te hebben overgehouden; zij hoefde dus niet naar het ziekenhuis.
 
De vrouw is aangehouden omdat zij hoogstwaarschijnlijk teveel alcohol heeft gedronken. Zelf zei ze maar 2 biertjes te hebben gedronken. Tijdens de afhandeling duurde het de vrouw te lang en wilde over het zelfde fietspad naar huis lopen. Hierop is zij per bus naar het politiebureau gebracht waar verder onderzoek plaats zal vinden. 
 
Het voertuig liep lichte schade op aan de rechter voorkant door de botsing met het paaltje. Een berger zal het voertuig uit de greppel takelen en meenemen.