Kennemerland
slogan
Registreer
zaterdag, 25 mei 2019 12:14

Derde ongeval in één week tijd op kruising Tolweg in Heemskerk

Derde ongeval in één week tijd op kruising Tolweg in Heemskerk Inter Visual Studio / Michel van Bergen
25-05-2019 Heemskerk - Opnieuw heeft er zaterdagochtend een aanrijding plaatsgevonden op de kruising van de Tolweg met De Baandert en de Communicatieweg in Heemskerk. Het is al het derde ongeval in een week tijd op dit punt.

Vanmorgen rond half elf kwam een wielrenner in botsing met een auto. Het ongeval ontstond toen een personenauto als bestemmingsverkeer het verderop afgesloten stuk van de Tolweg op reed terwijl de wielrenner overstak. De man raakte bij de aanrijding gewond en moest per ambulance naar het ziekenhuis worden overgebracht. Zijn racefiets werd door de politie meegenomen.

Afgelopen dinsdag vond op deze kruising een aanrijding plaats tussen een auto en een motor. De motorrijder raakte daarbij licht gewond.

Vorige week zaterdag klapten vier auto's op elkaar. Ook toen kwamen alle betrokkenen er gelukkig met licht letsel en de schrik vanaf. Een deel van de kruising is momenteel afgezet doordat de Tolweg verderop wordt gereconstrueerd en daarvoor een jaar lang is afgesloten voor het verkeer.