Kennemerland
slogan
Registreer
maandag, 18 juni 2018 21:45

Automobilist bekneld bij ongeluk in Haarlem Groot nieuws

Geschreven door
Automobilist bekneld bij ongeluk in Haarlem Mizzle Media
18-06-2018 Haarlem - Een man is maandagavond gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Wilhelminastraat in Haarlem. Rond kwart voor negen ging het mis ter hoogte van de kruising met de Keizerstraat. Twee personenwagens kwamen met elkaar in botsing. Een van de voertuigen kwam gedraaid tegen een boom tot stilstand, de andere kwam enkele meters verder tegen een geparkeerde wagen tot stilstand.

Diverse hulpdiensten kwamen ter plaatse om hulp te bieden. Een van de inzittenden van een van de voertuigen moest door de brandweer uit zijn benarde positie worden bevrijd. De man is voor behandeling naar het ziekenhuis overgebracht. Alle overige inzittenden van de voertuigen konden ter plaatse aan hun verwondingen worden behandeld.

Een persoon is door agenten meegenomen naar het politiebureau. De verkeersspecialisten van de politie zijn een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval. De Wilhelminastraat was daardoor in beide richtingen afgesloten voor verkeer. Ondermeer bussen van Connexxion moesten daardoor omrijden.