Kennemerland
slogan
Registreer
woensdag, 13 februari 2019 23:47

A22 uur afgesloten na ongeval tussen auto en motor bij Velsen-Zuid

Geschreven door
A22 uur afgesloten na ongeval tussen auto en motor bij Velsen-Zuid Mizzle Media
13-02-2019 Velsen-Zuid - Een aantal automobilisten hebben woensdagavond lange tijd stilgestaan na een verkeersongeval tussen een auto en een motor bij Velsen-Zuid. Rond elf uur kwamen een motor en een auto met elkaar in botsing op de A22 net voorbij de keerlus. Op het moment van de aanrijding moest het verkeer over een baan vanwege geplande werkzaamheden. De motorrijder kwam bij het ongeval ten val.

Toegesnelde ambulancemedewerkers hebben het slachtoffer nagekeken maar gelukkig raakte hij verder niet ernstig gewond. De A22 richting de Velsertunnel was door het ongeval helemaal afgesloten. Een aantal automobilisten waren na het ongeval nog vanaf de A9 de A22 opgereden en werden tegengehouden.

Een bergingsbedrijf kwam ter plaatse om zowel de motor als de auto mee te nemen. Doordat de sleepwagen wat problemen met een kabel had heeft een kraan van een van de wagens die meehielp om het verkeer te regelen bij de werkzaamheden uitkomst geboden.

Rond middernacht kon de rechterbaan weer worden vrijgegeven waarna de automobilisten die op de A22 stonden te wachten hun weg konden vervolgen.