Amsterdam-Amstelland
slogan
Registreer
zondag, 21 april 2019 23:30

Vrouw zwaargewond na mishandeling in Amsterdam

Geschreven door
Vrouw zwaargewond na mishandeling in Amsterdam Vivian Tusveld
21-04-2019 Amsterdam - Aan de Geervliet is zondagavond een vrouw mishandeld. Er is nog veel onduidelijk over de zaak, de politie roept getuigen dan ook op om zich te melden. Omstreeks 22.00 uur hoorden bewoners van de Geervliet opeens veel geschreeuw. Ze zagen een vrouw op de grond liggen in een plas bloed.

De omwonenden belden de politie en er werd direct een traumahelikopter opgeroepen. De hulpdiensten troffen inderdaad een zwaargewonde vrouw aan. Ze was mishandeld. De vrouw is met zware verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Later werd een 21-jarige man aangehouden, hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de mishandeling. 

Er is nog veel onduidelijk over wat er precies is gebeurd. Ook is het onduidelijk hoe de dader en het slachtoffer zich tot elkaar verhouden en of er iets aan de mishandeling voorafging of niet. Ook is nog niet bekend hoe het nu met de vrouw gaat. Op locatie hebben agenten al met veel getuigen gepraat, maar om de puzzel compleet te maken roept de politie iedereen die iets meer weet op om zich te melden.