Amsterdam-Amstelland
slogan
Registreer
vrijdag, 19 juni 2020 18:48

Vechtpartij mondt uit in steekpartij in Amsterdam

Vechtpartij mondt uit in steekpartij in Amsterdam Inter Visual Studio / Stefan Roode
19-06-2020 Amsterdam - Op de Pampuslaan op IJburg (Amsterdam) is vrijdagmiddag een grote vechtpartij geweest waarbij twee gewonden zijn gevallen. Die verwondingen waren dusdanig ernstig dat de slachtoffers moesten worden overgebracht naar het ziekenhuis. Een van de slachtoffers is meerdere keren gestoken. Dat meldt stadszender AT5.

Vrijdagmiddag rond 17.00 uur kwam de eerste melding van een vechtpartij op de Pampuslaan binnen. Enkele van de bij de vechtpartij betrokken jongens renden weg naar de Eva Besnyostraat. Een paar minuten later kreeg de politie een melding dat een van de jongens meerdere keren was gestoken. Daarom werd ook meteen de traumahelikopter ingezet.

Op de Pampuslaan bleek ook een gewonde te zijn die medische aandacht nodig had. De twee gewonden zijn naar een ziekenhuis overgebracht.

De politie heeft beide straten afgezet en probeert door verklaringen een goed beeld te krijgen van dit incident. Voordat de hulpdiensten arriveerden reed een rode auto hard weg vanaf de locatie.

De politie roept getuigen op zich te melden.