Amsterdam-Amstelland
slogan
Registreer
vrijdag, 14 september 2018 02:16

Twee verdachten opgepakt na geweldsincident Amsterdam

Geschreven door
Twee verdachten opgepakt na geweldsincident Amsterdam Martin Damen e.a.
14-09-2018 Amsterdam - De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een slachtoffer op straat aangetroffen na een geweldsdelict dat vermoedelijk in een woning op tweehoog plaatsvond. Vlak voor middernacht kwamen er bij de politie meldingen binnen van een schietpartij in de Vlietstraat, naast de tramremise in Oud-Zuid.

Toen de hulpdiensten arriveerden lag er op straat een 45-jarige man, die volgens getuigen uit het raam van een woning op tweehoog was gevallen of geduwd. Het is nog onduidelijk of er daadwerkelijk is geschoten tijdens het geweldsdelict in de woning. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Wat er precies is gebeurd, is niet bekend en wordt onderzocht.

Aanhoudingen
Na het geweldsinciden zijn twee verdachten opgepakt. De twee verdachten van 39 en 48 werden vlak na het incident aangehouden. Twee of drie personen gingen er vandoor. Naar die personen is de politie nog op zoek. Getuigen die tips hebben over de weggerende verdachten worden gevraagd contact op te nemen met de politie.