Amsterdam-Amstelland
slogan
Registreer
vrijdag, 18 juni 2021 12:28

Overvallers bedreigen personeel bij Used Products in Amsterdam-Zuidoost

Overvallers bedreigen personeel bij Used Products in Amsterdam-Zuidoost Inter Visual Studio
18-06-2021 Amsterdam - De politie is vrijdagochtend op zoek gegaan naar twee overvallers na een overval op een bedrijf in Amsterdam. Rond 10.00 uur werd Used Products aan het Bijlmerplein overvallen. De daders gingen er na de overval vandoor.

De politie is direct een grote zoekactie gestart waarbij onder meer Burgernet en een politiehelikopter werden ingezet. Via Burgernet vraagt men uit te kijken naar twee verdachten in zwarte kleiding, tussen de 1.65 en 1.70 meter lang, zwarte broek. Bij aantreffen moet men 112 bellen.

Een ambulance is ter plaatse geweest, een geschrokken medewerker van Used Products is kort nagekeken door het ambulancepersoneel.

Zo'n 200 meter van het bedrijf dat is overvallen hebben agenten twee PD's afgezet naast de Claus van Ambergstraat. Op de grond liggen twee fietsen. Om het stuur en zadel zitten speciale zakken om eventuele sporen niet verloren te laten gaan. Agenten met kogelwerende vesten staan erbij. Het is nog onduidelijk of de fietsen verband houden met de overval.