Amsterdam-Amstelland
slogan
Registreer
zaterdag, 30 juli 2016 07:41

Getuigen gezocht schietincidenten Roomtuintjes

30-07-2016 Amsterdam - Een woning aan de Roomtuintjes is twee nachten achter elkaar beschoten. Niemand raakte gewond. De politie is op zoek naar getuigen van de incidenten.
 
Vrijdagmorgen 29 juli ontdekt de bewoonster twee gaatjes in haar slaapkamerraam. Na onderzoek door forensisch rechercheurs blijkt dat het om kogelgaten gaat. Hoe laat de woning is beschoten, is niet bekend. Rechercheurs doorzoeken vrijdag de omgeving maar vinden geen verdere sporen. Ook getuigen hebben zich tot nu toe niet gemeld.
 
Zaterdagmorgen 30 juli ontdekt de vrouw nieuwe kogelgaten in haar raam. Ook dit keer is de vrouw niet wakker geweest en lijken er geen getuigen te zijn. Het onderzoek is in volle gang en de vrouw heeft inmiddels aangifte gedaan.

Getuigen gezocht
De politie is op zoek naar mensen die iets hebben gehoord of gezien in de nacht van donderdag 28 op vrijdag 29 juli of in de nacht van vrijdag 29 op zaterdag 30 juli en naar mensen die de afgelopen dagen in de buurt iets verdachts is opgevallen. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Anoniem melden kan ook, via 0800-7000.