Gezocht
slogan
Registreer
zaterdag, 25 augustus 2018 04:41

Portemonnee van 92-jarige gestolen Groot nieuws

Geschreven door
Weesp - Als het slachtoffer van criminaliteit toch al een kwetsbaar persoon is maakt dat de zaak extra wrang. In deze zaak is het slachtoffer 92 jaar. Recent is ze gevallen en haar gezicht is daardoor bont en blauw. Ze is slecht ter been en loopt daarom met een rollator. Toch gaat ze zelfstandig naar de supermarkt aan de Achtergracht om plantjes te kopen. Drie dievegges zien echter hun kans schoon om haar portemonnee te stelen. De politie zoekt de nog onbekende verdachten. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

Het gebeurt enkele weken eerder op woensdag 16 mei. Haar portemonnee legt de bejaarde bovenop haar tas. Terwijl ze haar gekochte plantjes pakt wordt haar portemonnee uit haar tas gestolen. Gelukkig is de diefstal vastgelegd door de camera’s van de supermarkt. Op de camerabeelden is te zien dat drie vrouwen de 92-jarige volgen en in de gaten houden. Eén van hen pakt de portemonnee van het slachtoffer.

Herken jij de verdachten en weet je misschien hoe ze heten of waar ze wonen? Twijfel dan niet, maar bel gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Als u uw naam liever niet wilt zeggen, meld uw informatie dan anoniem. Bel gratis 0800-7000 of gebruik het online formulier van .

Zaaknummer: 2018137734