Gezocht
slogan
Registreer
dinsdag, 20 maart 2018 13:49

Ernstige mishandeling Oosthuizen

Geschreven door
Laatste update:
Zaaknummer:
2017212891
Datum delict:
Plaats delict:
Oosthuizen

Op zaterdag 14 oktober werd een 43-jarige man in een steeg aan de Gerrit van Heemskerkstraat in Oosthuizen ernstig mishandeld. Het slachtoffer werd net na 23.00 uur door een man meegelokt naar de steeg met het verhaal dat hij hulp nodig had. De 43-jarige man liep met hem mee en kreeg in de steeg een harde klap. Hij kwam hierdoor op de grond terecht en schreeuwde heel hard. Hierop vluchtte de dader en schoten meerdere buurtbewoners te hulp.


Omschrijving

Het slachtoffer werd net na 23.00 uur door een man meegelokt naar de steeg met het verhaal dat hij hulp nodig had. De 43-jarige man liep met hem mee en kreeg in de steeg een harde klap. Hij kwam hierdoor op de grond terecht en schreeuwde heel hard. Hierop vluchtte de dader en schoten meerdere buurtbewoners te hulp.


Vragen

Rond het tijdstip van deze mishandeling, liep er een man door de Gerard van Heemskerkstraat die mogelijk getuige is geweest van de mishandeling. Misschien heeft deze man bruikbare informatie voor ons onderzoek. Bent of herkent u deze man? Neem dan s.v.p. contact op met de politie op de bekende telefoonnummers.
Ook andere getuigen die zich nog niet gemeld hebben, worden verzocht contact op te nemen met de politie.