Gezocht
slogan
Registreer
maandag, 24 september 2018 11:15

Lichaam gevonden in Muidertrekvaart

Geschreven door
Laatste update:
Datum delict:
Plaats delict:
Muiden

In de Muidertrekvaart is een lichaam aangetroffen van een vrouw. Onderzoek wijst uit dat het gaat om een 42-jarige vrouw uit Naarden. Omdat er sprake is van een misdrijf is de politie een grootschalig onderzoek gestart. De recherche roept getuigen op zich te melden. Ook mensen met andere informatie die mogelijk kan helpen bij het onderzoek, kunnen zich melden.


Omschrijving

AVRO's Opsporing Verzocht besteedt op dinsdag 25 september 2018 aandacht aan deze zaak.

Het gebeurt op donderdagmiddag 20 september. Rond 16.15 uur zien getuigen een plastic pakket drijven in de Muidertrekvaart. Agenten treffen in het pakket het stoffelijk overschot aan van de vrouw. Team Grootschalige Opsporing van de politie start een onderzoek. De recherche gaat uit van een misdrijf.

Laatst gezien

Het slachtoffer zou zondag 9 september voor het laatst gezien zijn. Om helder te krijgen wat deze vrouw is overkomen, wil de recherche getuigen spreken die meer informatie kunnen geven. Ook is het rechercheteam op zoek naar mensen die mogelijk het plastic pakket in het water hebben zien drijven.


Vragen

Heeft u informatie die mogelijk belangrijk kan zijn voor het onderzoek? Bel met de Opsporingstiplijn 0800-6070 of maak gebruik van onderstaand tipformulier. Anoniem tippen kan ook via 0800-7000 of het formulier op www.meldmisdaadanoniem.nl.