Gezocht
slogan
Registreer
maandag, 21 januari 2019 11:59

Overval pizzeria IJmuiden

Laatste update:
Zaaknummer:
2018212834
Datum delict:
Plaats delict:
IJmuiden

Op zaterdag 3 november werd rond 21.00 uur een pizzeria aan de Kennemerlaan in IJmuiden overvallen.


Omschrijving

Een medewerker was achter de balie bezig met de portemonnee van de pizzeria en was in gesprek met een andere medewerker die voor de kassa stond. Op een gegeven moment kwam er een man de zaak binnen die rechtstreeks richting de balie liep. De man pakte een hamer en bedreigde hiermee het aanwezige personeel. Onder bedreiging van de hamer, gaf de medewerker achter de kassa het geld uit de kassalade aan de overvaller. De overvaller was echter nog niet klaar, hij eiste ook een tasje waar hij het buitgemaakte geld (tussen de 300 en 500 euro) in kon doen. Hierna vluchtte de man de pizzeria uit in de richting van de J.P. Coenstraat. Het personeel rende achter de overvaller aan en zag dat hij in deze straat een auto instapte en met gedoofde verlichting wegreed. Ook zou bij deze auto een tweede persoon gezien zijn, mogelijk betrof dit een handlanger van de overvaller.

Het zou gaan om een kleine, donkerkleurige auto en in het kenteken stond mogelijk SB en SX en de cijfers 18. Het signalement van de overvaller is:
-Licht getinte huidskleur;
-Rond de 20 jaar oud;
-Ongeveer 1.80 meter;
-Tenger postuur;
-Mond en neus waren bedenkt met een felle stof;
-Blauwe trainingsbroek met gele streep;
-Een wit/blauwe regenjas met de witte capuchon over het hoofd;
-Donkerkleurig petje.


Vragen

Herkent u de man op de beelden? Of heeft u andere informatie, bijvoorbeeld met betrekking tot de donkerkleurige auto? Neem dan contact op met de politie via bijgaand tipformulier of via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.