Gezocht
slogan
Registreer
dinsdag, 15 januari 2019 14:54

Diefstal handtas gevolgd door pinnen met gestolen bankpas

Laatste update:
Zaaknummer:
2018337525
Datum delict:
Plaats delict:
Bussum

Terwijl een vrouw aan het werk is bij een bedrijf in de Herenstraat in Bussum, neemt een dief haar handtas mee met daarin haar bankpas. Snel daarna wordt er geld opgenomen van de bankrekening van het slachtoffer. De politie zoekt de nog onbekende verdachte. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

 

Omschrijving

Bekijk het filmpje van ons YouTube-kanaal. Het is een fragment van deze zaak uit de aflevering van RTV NH tv-programma Bureau NH van 16 januari 2019.

Het gebeurt donderdagmiddag 22 november 2018. Als de vrouw tegen de avond iets uit haar handtas wil pakken, ontdekt ze dat die gestolen is. Ze belt meteen haar bank om haar rekening te laten blokkeren, maar het is dan al te laat. Een dief heeft met haar bankpas die in haar tas zat ruim 500 euro van haar rekening gehaald. Dat gebeurde bij een geldautomaat op het Wilhelminaplantsoen. De pinner staat op beelden van de beveiligingscamera van de bank.


Vragen

Herkent u de verdachten of weet u wie de verdachten zijn? Misschien weet u hoe ze heten of waar ze wonen. Twijfel dan niet, maar bel gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Of gebruik het formulier op deze pagina om uw tip bij de politie te melden. Als u uw naam liever niet wilt zeggen, meld uw informatie dan anoniem. Bel gratis 0800-7000 of gebruik het online formulier van .