Gezocht
slogan
Registreer
maandag, 15 oktober 2018 10:53

Winkeldiefstal Gelderlandplein

Geschreven door
Laatste update:
Zaaknummer:
2018129989
Datum delict:
Plaats delict:
Amsterdam

De politie is op zoek naar een man die ervan wordt verdacht dat hij op zondag 24 juni voor ruim 1500 euro heeft gestolen uit een sportwinkel aan het Gelderlandplein.


Omschrijving

Op camerabeelden van de sportwinkel is te zien dat de man aan het einde van de middag de winkel binnenkomt. Hij lijkt in eerste instantie een geïnteresseerde klant te zijn, tot het moment dat hij plotseling allerlei kledingstukken van hangertjes haal en verstopt onder een kledingrek. De man dwaalt enige tijd rond in de winkel en als er niemand in de buurt is propt hij de eerder verstopte kleding in een tas. Hij sluipt richting de uitgang en verlaat dan de winkel. Maar daar blijft het niet bij. De man komt nogmaals terug naar de winkel om meer spullen te stelen. De tas die hij gebruikt is vermoedelijk geprepareerd waardoor de beveiligingspoortjes in de winkel niet afgingen.


Vragen

Van de man zijn duidelijke beelden. Het onderzoeksteam komt graag in contact met mensen die de man kennen of herkennen. Informatie over hem kan worden doorgegeven via de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Anoniem informatie doorgeven kan via 0800-7000.