Gezocht
slogan
Registreer
dinsdag, 15 mei 2018 14:13

Steekincident IJdoornlaan

Geschreven door
Zaaknummer:
2018090262
Datum delict:
Plaats delict:
Amsterdam

De politie is op zoek naar een verdachte die zaterdagavond 5 mei 2018 een supermarkt aan de IJdoornlaan in Amsterdam-Noord heeft overvallen. Hij heeft hierbij gedreigd met een mes en twee personen neergestoken.


Omschrijving

Rond 18.30 uur komt de verdachte de supermarkt binnen rennen. Hij gaat direct naar een kassa toe en bedreigt de kassière met een mes. Vervolgens doet hij een greep uit de kassa. Een klant probeert de verdachte te overmeesteren, maar wordt gestoken. Als de beveiliger de klant probeert te helpen, steekt de verdachte ook hem neer. Daarna slaat de verdachte op de vlucht.

De verdachte is vastgelegd op camerabeelden. Hierop zijn acties in de supermarkt te zien én dat hij buiten zijn gezichtsbedekking af trekt.


Vragen

Herkent u de man op de beelden of heeft u andere informatie in deze zaak? Vul dan het tipformulier in. U kunt uw informatie ook telefonisch doorgeven via de opsporingstiplijn: 0800-6070. Wilt u liever anoniem blijven, bel dan naar Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000 of vul geheel anoniem op het tipformulier in.