Gezocht
slogan
Registreer
maandag, 15 oktober 2018 10:57

Diefstal uit auto Apollolaan

Geschreven door
Laatste update:
Zaaknummer:
2017259978
Datum delict:
Plaats delict:
Amsterdam

De politie is op zoek naar vier personen die verdacht worden van een auto-inbraak op maandag 11 december 2017. Bij deze inbraak is voor een groot bedrag aan sieraden gestolen


Omschrijving

De bestuurster van de auto waarin op 11 december is ingebroken, is die dag naar de Luxury Beurs in de RAI geweest. Na afloop van de beurs, rijdt de vrouw naar een hotel aan de Apollolaan om daar iets te eten. Wanneer zij na het eten terug komt bij haar auto, merkt zij de inbraak op. In de auto bevonden zich op het moment van de inbraak diverse sieraden met een waarde van duizenden euro’s. De sieraden zaten in een afgesloten koffer die van buitenaf niet te zien was. Het leek de vrouw veiliger om de sieraden tijdelijk in de auto te laten dan ze met haar mee het hotel in te nemen.

Onderzoek heeft duidelijk gemaakt dat de vrouw zeer vermoedelijk is gevolgd vanaf de RAI naar het parkeerterrein van het hotel aan de Apollolaan.De recherche vermoedt dat er vier personen bij de diefstal betrokken zijn. Het gaat om twee mannen en twee vrouwen.

Van de vrouwelijke verdachten zijn camerabeelden van het moment dat ze het hotel binnenlopen. De twee mannelijke verdachten zijn alleen buiten op de parkeerplaats vastgelegd door beveiligingscamera’s.


Vragen

Herkent u de personen op de beelden of heeft u meer informatie? ? Neem dan contact met ons op. Bel met de gratis tiplijn 0800-6070 of laat uw tip achter op politie.nl. Anoniem bellen kan ook via M. (0800-7000) of .