Amsterdam-Amstelland
slogan
Registreer
donderdag, 01 juni 2017 08:21

Wederom schietincident op Raadhuisplein in Aalsmeer Groot nieuws

Geschreven door
Wederom schietincident op Raadhuisplein in Aalsmeer KaWijKo Media
01-06-2017 Aalsmeer - Op het Raadhuisplein in Aalsmeer heeft woensdagnacht wederom een schietincident plaatsgevonden. Meerdere kogels raakten het hotel-restaurant De Jonge Heertjes. Dat is al de tweede keer in korte tijd.
 
Een medewerkster van het hotel laat weten geschrokken te zijn. Een hotelgast heeft de politie gebeld nadat deze de schoten hoorde. De eigenaren van het hotel hebben geen idee waar dit vandaan komt. 
 
Bij de vorige schietpartij was er sprake van een schermutseling op het plein, waarbij kogels het hotel raakten. Er was toen geen sprake van een gerichte actie. Waarom het hotel ditmaal geraakt is door kogels, wordt onderzocht door de politie. 

Het is volgens de medewerkster van het hotel een ongelukkige timing. 'Ze zijn net vandaag bezig met de laatste hand te leggen aan het camerasysteem. De installateur kan net weer aan de slag. Dan zouden we een goed werkend camerasysteem hebben hangen.'
 
De Forensische Opsporing heeft onderzoek gedaan bij het hotel. De recherche gaat later nog een buurtonderzoek verrichten.