Amsterdam-Amstelland
slogan
Registreer
vrijdag, 20 oktober 2017 23:30

Flessentrekkerij bij Italiaans restaurant in Amsterdam

Geschreven door
Flessentrekkerij bij Italiaans restaurant in Amsterdam Martin Damen
20-10-2017 Amsterdam - Bij Italiaans restaurant Bon Apetit op het Damrak in het centrum van Amsterdam heeft vrijdagavond een flessentrekkerij plaatsgevonden. Een drietal personen had bij het restaurant gegeten en wilde er zonder te betalen vandoor gaan. Een medewerker die dit wilde verhinderen kreeg een klap op zijn hoofd, waarna een worsteling ontstond. Het trio wist te voet te ontkomen. 
 
De gewaarschuwde politie kwam ter plaatse, waarna sporenonderzoek werd verricht en alle sporen veilig werden gesteld. Van het incident zijn videobeelden door bewakingscamera's vastgelegd. Deze beelden zijn door de politie in beslag genomen voor verder onderzoek. De medewerker raakte wonder boven wonder slechts lichtgewond. 
 
De politie verspreide een Burgernet bericht er werd verzocht om uit te kijken naar drie personen, twee donker getinte mannen. waarvan één een zwarte korte broek met een zilveren band droeg. Beide mannen droegen donkere jassen waarvan een met capuchon. De mannen werden vergezeld door een vrouw.