Gooi en Vechtstreek
slogan
Registreer
zondag, 16 april 2017 04:52

Bewoners vastgebonden en mishandeld bij woningoverval in Laren Groot nieuws

Geschreven door
16-04-2017 Laren - In de nacht van zaterdag op zondag omstreeks 01:00 uur overvielen twee mannen een woning aan de Sint Janstraat in Laren. Daarbij werden drie mensen vastgebonden en mishandeld. Zij raakten alledrie gewond. Eén van hen is naar het ziekenhuis gebracht. 

Eén van van de bewoners werd bij de voordeur verrast door twee mannen. Toen hij naar binnen wilde gaan werd hij vastgepakt en naar binnen gebracht. Twee andere bewoners waren op dat moment in de woning aanwezig. De overvallers eisten geld. De bewoners werden vastgebonden, bedreigd en mishandeld. 

Een uur later, omstreeks 02:00 uur kreeg de politie een melding van de overval. De daders waren er vandoor gegaan en de bewoners hadden zichzelf bevrijd. 

De politie heeft in de omgeving gezocht naar de verdachten, maar zij werden niet gevonden. Het gaat om twee mannen van ongeveer 1.85 meter lang. Eén van hen had een smal postuur en sprak met een zware stem met buitenlands accent. De ander had een breed postuur, een lage stem en sprak ook met een buitenlands accent. 

Mensen die zaterdagnacht iets gezien hebben in of rond de Sint Janstraat, wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-0700.