Gezocht
slogan
Registreer
woensdag, 22 november 2017 13:26

Veel waardevolle spullen gestolen bij inbraak in woning Hilversum

Geschreven door
Laatste update:
Zaaknummer:
2017128671
Datum delict:
Plaats delict:
Hilversum

Bij een inbraak in een woning aan de Kruidenmeent zijn veel kostbare en vooral ook dierbare spullen buitgemaakt. De politiie zoekt de nog nog onbekende verdachte of verdachten en de buit. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!


Omschrijving

Bekijk het filmpje hieronder van het YouTube-kanaal van AVRO's Opsporing Gezocht.. Het is een fragment van deze zaak uit de aflevering van dat programma van 21 november 2017. Al eerder besteedde tv-programma Bureau NH van RTV NH aandacht aan de zaak op 7 juni 2017.

Het gebeurt zondagavond 30 april 2017. Er wordt ingebroken bij een woning aan de Kruidenmeent. De dief of dieven gaan er vandoor met veel waardevolle spullen, waaronder een geluidsinstallatie, een verzameling van 102 en een zilveren servies. Verschillende spullen hebben voor de bewoners grote emotionele waarde.


Vragen

  • Weet u misschien wie de verdachte of verdachten zijn?
  • Weet u misschien waar de gestolen spullen gebleven zijn? Wellicht heeft iemand ze ergens te koop aangeboden!
  • Heeft u zondagavond 30 april iets gezien of gehoord dat de politie misschien kan helpen bij het onderzoek?

Twijfel dan niet, maar bel gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Of gebruik het formulier op deze pagina om uw tip bij de politie te melden. Als u uw naam liever niet wilt zeggen, meld uw informatie dan anoniem. Bel gratis 0800-7000 of gebruik het online formulier van .