Gezocht
slogan
Registreer
woensdag, 15 november 2017 12:25

Poging tot brandstichting bij Leger des Heils Hilversum

Geschreven door
Laatste update:
Zaaknummer:
2017301827
Datum delict:
Plaats delict:
Hilversum

Een man met een jerrycan gevuld met brandbare vloeistof probeert het pand van het Leger des Heils aan de Van Hengellaan in brand te steken. De politie zoekt de nog onbekende verdachte. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!


Omschrijving

RTV Utrecht tv-programma Bureau NH besteedde op 15 november 2017 aandacht aan deze zaak. Bekijk het filmpje hieronder van ons YouTube-kanaal. Het zijn de beelden van de beveiligingscamera, waarop te zien is hoe de man te werk gaat.

Het gebeurt middenin de nacht van maandag 2 op dinsdag 3 oktober 2017. De man komt rond 04.30 uur met de jerrycan bij het pand aanlopen, giet de brandbare vloeistof uit de jerrycan over de buitenboel, steekt die dan in de fik en laat de jerrycan achter terwijl bij weer vertrekt. Gelukkig blijft de schade beperkt tot wat schroeiplekken.


Vragen

Herkent u de verdachte of weet u misschien wie hij is? Twijfel dan niet, maar bel gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Of gebruik het formulier op deze pagina om uw tip bij de politie te melden. Als u uw naam liever niet wilt zeggen, meld uw informatie dan anoniem. Bel gratis 0800-7000 of gebruik het online formulier van .