Gezocht
slogan
Registreer
dinsdag, 25 juli 2017 14:57

Diefstal tas en pinnen met gestolen creditcard

Geschreven door
Laatste update:
Zaaknummer:
2017070950
Datum delict:
Plaats delict:
Bussum

Uit de tandartsenpraktijk aan de Laarderweg is de tas van een vrouw gestolen. Haar creditcard zat in haar tas. Met die creditcard nam een dief vervolgens geld op bij diverse automaten in Bussum. De politie zoekt de nog onbekende verdachte en vraagt om tips.


Omschrijving

Het tv-programma Bureau NH besteedde op 19 juli 2017 aandacht aan deze zaak.

Het gebeurt donderdagmiddag 2 maart 2017.De vrouw is bij de tandartsenpraktijk aan het werk Haar tas staat in een kamer waarvan de deur niet op slot is. In de tas van de vrouw zit haar portemonnee met haar bankpas. Tijdens haar pauze belt iemand bij de praktijk aan en gaat ongezien naar binnen. Circa 2 minuten later slaat de deur weer dicht en is de vogel gevlogen. Als de vrouw ontdekt dat haar tas is gestolen, belt ze haar bank. Maar het is al te laat. De dief heeft al kans gezien met de creditcard van de vrouw te pinnen. De dief staat op beelden van de beveiligingscamera's.


Vragen

Herkent u de verdachte of weet u misschien wie hij is? Twijfel dan niet, maar bel gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Of gebruik het formulier op deze pagina om uw tip bij de politie te melden. Als u uw naam liever niet wilt zeggen, meld uw informatie dan anoniem. Bel gratis 0800-7000 of gebruik het online formulier van .