Gezocht
slogan
Registreer
zondag, 05 november 2017 12:51

Transacties met gestolen zakelijke bankpas

Geschreven door
Laatste update:
Zaaknummer:
2017195755
Datum delict:
Plaats delict:
Bussum / Amsterdam

Als de Bussumse eigenaresse van drie Amsterdamse kinderdagverblijven op vakantie is, belt de fraude-afdeling van haar bank haar op. Er zijn verdachte transacties met haar kennelijk gestolen bankpas gesignaleerd. In totaal is er voor ruim tienduizend euro verdwenen via de bankpas van het bedrijf van de vrouw. De bankrekening is daarna onmiddellijk geblokkeerd.


Omschrijving

RTV NH tv-programma Bureau NH besteedde op 1 november 2017 aandacht aan deze zaak. Na de gelukte transacties proberen mannen op 22 en 23 juni met de bankpas geld op te nemen bij een tankstation en een bank in Amsterdam. Dat mislukt omdat de pas dan inderdaad al geblokkeerd is. Er zijn bewakingsbeelden van deze pogingen.


Vragen

Herkent u deze mannen of weet u misschien wie zij zijn? Twijfel dan niet, maar bel gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Of gebruik het formulier op deze pagina om uw tip bij de politie te melden. Als u uw naam liever niet wilt zeggen, meld uw informatie dan anoniem. Bel gratis 0800-7000 of gebruik het online formulier van .