Gezocht
slogan
Registreer
maandag, 24 september 2018 16:09

Zware mishandeling Orteliusstraat

Geschreven door
Zaaknummer:
2018183902
Datum delict:
Plaats delict:
Amsterdam

De politie is op zoek naar de verdachte van een zware mishandeling in Amsterdam-West op maandag 10 september, waarbij een 29-jarige vrouw zwaargewond is geraakt.

 

Omschrijving

Rond 18.30 uur krijgt een fietser op de stoep van de Orteliusstraat het aan de stok met een man, die haar op een gegeven moment zelfs schopt. De 29-jarige vrouw ziet dat en wil helpen. De fietser roept dat ze foto’s moet maken van de man. Zodra hij doorkrijgt dat hij gefotografeerd wordt, valt hij de vrouw aan. Hij slaat haar hard in haar gezicht. Zo hard, dat de vrouw later meerdere malen geopereerd moet worden. Het is de vrouw wel gelukt om foto’s te maken.

De man is ongeveer 25 jaar oud en heeft een licht getinte huidkleur. Hij heeft een slank postuur en is ongeveer 1.65 meter lang. Hij droeg kort, zwart haar en had een lichte baard en snor. Hij droeg een donkerblauwe jas met een witte rits, een donkerblauwe strakzittende trainingsbroek en zwarte gympen. Om zijn schouder droeg hij een zwarte tas.


Vragen

De recherche wil graag weten wie de verdachte is. Kent of herkent u hem? Laat het ons dan weten. Dat kan via de Opsporingstiplijn op 0800-6070 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Informatie kan ook via het onderstaande tipformulier aan ons doorgegeven worden of via het anoniem tipformulier op