Gezocht
slogan
Registreer
vrijdag, 14 september 2018 03:18

Getuigen gezocht van overval fastfoodrestaurant Amsterdam-West Groot nieuws

Geschreven door
Amsterdam - De politie is op zoek naar twee verdachten die dinsdagochtend 8 mei 2018 een gewapende overval hebben gepleegd op een fastfoodrestaurant aan de Fogostraat in Amsterdam-West.

Rond 5:20 uur komen de twee verdachten uit de richting van het tankstation aan de Ookmeerweg aanrijden op een scooter. In de buurt van het restaurant stapt een van de verdachten af, de ander rijdt door en gaat verderop stil staan. De verdachte die af is gestapt, gaat naar de drive through van het restaurant. Daar steekt hij direct een vuurwapen door het contactluik heen en probeert naar binnen te komen. De medewerkster die daar aan het werk is, schrikt enorm en rent weg. De man scheldt haar uit en roept dat ze terug moet komen. Op een gegeven moment lukt het hem toch om zelf de kassalade te pakken. Daarna rent hij naar de tweede verdachte op de scooter toe en samen vluchten ze via het fietspad weg richting uitvaartpark Westgaarde.

De overval is vastgelegd op camerabeelden. Het rechercheteam wil graag weten wie de twee verdachten zijn. Herkent u de man op de beelden of heeft u andere informatie in deze zaak? U kunt uw informatie ook telefonisch doorgeven via de opsporingstiplijn: 0800-6070. Wilt u liever anoniem blijven, bel dan naar Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Zaaknummer: 2018091813